Atraktivna lokacija
u naselju 'Strelište' - Pančevo

Smart Block je lokacijski atraktivno pozicioniran u Pančevu u naselju 'Strelište' u okviru centralnog bloka 210 koji će imati karakter trga, a u čijoj neposrednoj blizini je predviđena izgradnja crkve kao i novog administrativnog centra vezanog za zadovoljenje zajedničkih potreba stanovnika naselja (lokalna mesna zajednica). Lokacijski je povučen od glavne ulice te je uticaj buke zanemarljiv

Parking prostor

Planom generalne regulacije celine 2 (naselje 'Strelište') u otvorenim stambenim blokovima, a takav je upravo blok 210 kome priprada parcela 16097/2 na kojoj se gradi Smart Block, predviđeno je parkiranje na uređenim, javnim parking površinama. Dakle, parkiranje se vrši na parking mestima okolo celog bloka, a planom je predviđen dovoljan broj parking mesta kako bi zadovoljili potrebe svih stanara.

U neposrednoj blizini budućeg bloka nalazi se atraktivni tržni centar 'Aviv park' Pančevo. Takođe, nedaleko se nalazi sportsko rekreativni centar 'Mladost' sa sportskim terenima, otvorenim i zatvorenim bazenom. U blizini su prelepe gradske zelene oaze Pančeva - 'Narodna bašta' i park prirode 'Barutana', koji se prostiru na površini od oko 10 hektara. Pomenute zelene oaze obiluju dečjim igralištima i pravi su raj za šetnju, sport i rekreaciju.

Gradskim autobuskim prevozom Smart Block je odlično povezan sa centrom grada Pančeva i ostalim delovima grada. Na svega 300 metara, nalazi se i stajalište Beovoza kojim će se planiranim završetkom dvokolosečne pruge krajem 2016. godine, Pančevo povezati sa Beogradom u sistemu metroa pa će se do Beograda stizati za 15 minuta.

Big Pančevo - najveći retail park u Srbiji

10 minuta

Centar grada

20 minuta

Pijačni trg Strelište

5 minuta

Park prirode 'Narodna bašta'

5 minuta

Železnička stanica Beovoza

5 minuta

TC Strelište 1 i TC Strelište 2

2 minuta

Centar grada

20 minuta

SmartBlok +

Komfor + privatnost + sigursnot

Zakažite gledanje

Idealno mesto za vaš novi dom

Zakažite gledanje

+381 63 666 691 /

Web stranica korisi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo za funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.